link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Schuif aan bij de Alphacursus

Woensdag 17 januari - 18.30 uur - Gouda

gepubliceerd: woensdag, 29 november 2023
Schuif aan bij de Alphacursus

Ie­der­een denkt wel eens na over bo­ven­staande levens­vra­gen. Het zijn uni­ver­se­le kwesties die ons allen bezig­hou­den, ongeacht onze ach­ter­grond of over­tui­ging. Maar waar vind je een plek waar je open­lijk over deze vragen kunt praten? Dat is waar de Alpha-cursus om de hoek komt kijken. Of je nu wel of niet bekend bent met Jezus, de kerk bezoekt of niet. De Alpha-cursus biedt een unieke gelegen­heid om samen op ontdek­kings­reis te gaan.

Samen eten, delen en groeien

Elke avond begint met een heer­lijke, ge­za­men­lijke maal­tijd waarbij gezellig­heid en ont­moe­ting centraal staan. Daarna volgt een in­spi­re­rende inlei­ding, gevolgd door open gesprekken in kleine groepen, onder be­ge­lei­ding van een gespreks­lei­der. Dus, kom je ook? De Alpha-cursus kan een wereld van verschil maken, zelfs in jouw leven!

Eerst proeven, dan meedoen

We beginnen met een speciale start-/in­for­ma­tie­avond op woens­dag 17 januari 2024. Dit is de perfecte gelegen­heid om kennis te maken en je in te schrijven als je dat nog niet hebt gedaan. Na­tuur­lijk kun je je ook direct aanmel­den. De daad­wer­ke­lijke reeks van tien avon­den begint op 31 januari en zal plaats­vin­den op opeen­volgende woens­da­gen. Vanaf 18.15 uur openen we de deuren en om 18.30 uur beginnen we met de maal­tijd.

Video

Ontdek meer: meld je aan voor de cursus!

Je kunt je aanmel­den, ook voor de start/in­for­ma­tie­avond in ver­band met de maal­tijd via e-mail: of op de web­si­te. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het­zelfde e-mail­a­dres. De Alpha-cursus wordt geleid door het toegewijde Alpha-team van Pa­ro­chie Sint Jan de Doper. We kijken ernaar uit om jou te verwel­ko­men en samen met jou op ontdek­king te gaan naar nieuwe inzichten en diepere bete­ke­nis in het leven. Doe mee en ontdek wat de Alpha-cursus voor jou kan betekenen!

Details

datum: Woens­dag 17 januari 2024 - Intro­avond
Woens­dag 31 januari 2024 - Aanvang cursus van 10 avon­den
tijd: 18.15 uur - deur open
18.30 uur - aan­vang cursus­avond met een warme maal­tijd
locatie: Gouda
aanmel­den: alpha­cur­sus@sintjandd.nl
web­si­te: www.sintjandd.nl/nieuws-item/alpha-cursus-2024


 

St. Barnabasparochie • Grote Haven 8 • 2851 BM  Haastrecht  /  H. Bartholomeusparochie • Wal 61 • 2871 BC  Schoonhoven
(0182) 38 24 55 • info@barnabasparochie.nlinfo@bartholomeusparochie.nl