Kamer te huur gezocht

In Gouda of omgeving

gepubliceerd: zaterdag, 11 juni 2022

De tij­de­lijk in de pastorie van Haast­recht gehuisveste pa­ro­chi­ane doet via onze pa­ro­chie­web­site een oproep om nieuwe woon­ruim­te te vin­den.

Beste pa­ro­chi­anen,

Kamer te huur gezochtIk ben Angelique Kamphuis, katho­liek,en ben werk­zaam in de thuis­zorg in Gouda en omge­ving. Op dit moment woon ik in de oude pastorie te Haast­recht, maar het contract loopt bin­nen­kort af.

Daarom wil ik u het volgende vragen: weet u wie per direct of op korte termijn een kamer te huur heeft of heeft u zelf een kamer te huur, in Gouda of omge­ving?

• tele­foon­num­mer: 06 - 19 77 67 97

Ik hoor graag van u, bij voor­baat dank.

Angelique Kamphuis