Mw. A. Mouris - van Leeuwen 100 jaar

Van harte Proficiat!

gepubliceerd: dinsdag, 8 maart 2022
Contactpersoon Lida Verdoold brengt de jarige een bos bloemen vanuit de parochie

Op dins­dag 8 maart, inter­na­tio­naal gevierd als ‘Vrouwen­dag’, is mevrouw A. Mouris - van Leeuwen hon­derd jaar oud gewor­den!

Als je in goede licha­me­lijke en gees­te­lij­ke ge­zond­heid deze leef­tijd mag bereiken, is het iets om dank­baar voor te zijn. Afgelopen zon­dag is het feest al met familie gevierd en in het Hof van Stein te Haast­recht wordt zij later deze week door andere bewoners gefe­li­ci­teerd.

Wij wensen haar vanuit de pa­ro­chie een hele mooie gezegende dag en alle goeds toe.