Pastoor Van Klaveren bij RTV Krimpenerwaard

gepubliceerd: woensdag, 6 oktober 2021

RTV KrimpenerwaardOp de web­si­te van lokale omroep RTV Krimpener­waard verscheen dins­dag 5 ok­to­ber een artikel over onze nieuwe pastoor. Het bericht is aan­ge­vuld met twee foto's van de pastoor met zijn klassieke Volvo automobiel vóór de H. Bar­tho­lo­meus­kerk te Schoon­hoven.

“Zoals zijn voor­gan­ger Van der Mee in de pa­ro­chies werkte, dat is onmoge­lijk voor de nieuwe pastoor Van Klaveren (58). Zijn ver­zor­gings­ge­bied is daarvoor te groot. ‘Zie mij meer als mis­sio­na­ris.’”