Paastriduüm

gepubliceerd: donderdag, 4 april 2019

In hoeverre is bij pa­ro­chi­anen bekend wat het Paas­tri­duüm precies inhoudt? Door er voor een eerste keer of mis­schien opnieuw over te lezen, kan het geloof en de bele­ving van de dagen zich verdiepen.

Lees alles over het Paas­tri­duüm

Er is een speciale web­si­te opgezet met uitleg over het paas­tri­duüm:

www.paastriduum.nl

De web­si­te heeft prach­tige afbeel­dingen en een uitleg bij de ver­schil­lende dagen. Samuel Advies heeft er een uitleg voor kin­de­ren bij geplaatst. Ook kan men via de link een digitale versie van de paasfolder ‘Gods liefde ontvouwt zich’ ont­van­gen om zelf uit te printen.