Kom in de kring 2020

gepubliceerd: vrijdag, 3 januari 2020

Ook in 2020 zijn kinderen uit onze parochie weer van harte welkom op de “Kom in de Kring” bijeenkomsten. Een of twee keer per maand komen we in Schoon­hoven samen voor kindercatechese, spelletjes en gezelligheid.

De reguliere bijeenkomsten zijn altijd op maandag­middag van 16.15 tot ~17.00 uur in de pastorie van de H. Bartholomeus­kerk, Wal 61 te Schoon­hoven. Zij luisteren naar een verhaal uit de bijbel en we praten er over. Er is vaak een liedje bij en ook een werkje om te maken.

Betrokkenheid

Belangrijk is ook de betrokkenheid van de ouders. Daarom zijn ook de ouders uitgenodigd. Parallel aan de bijeenkomsten van de kinderen bieden we u een gespreks­ont­moe­ting aan. Onder leiding van Monique Stouthart kunnen we het geloof met elkaar delen en verdiepen. De ervaringen zijn goed. Het is belangrijk om elkaar als ouders te ontmoeten en samen de zorg op ons te nemen voor de geloofsopvoeding van onze kinderen. Wij hopen van harte dat u hier ook aan mee doet.

De komende maanden zijn de volgende data gepland:

datum ac­ti­vi­teit
maandag 13 januari 2020 Kom in de Kring