Adventsactie

Kerstbrief Stichting Kinderen Leven Geven

gepubliceerd: maandag, 16 december 2019

Zoals elk jaar in de advent willen we de opbrengst van de adventsactie bestemmen voor de vele vondelingen in China. Onze steun bereikt zusters en (vaak arme) gezinnen die de vondelingen liefdevol opnemen en verzorgen. Uw bijdrage is zeer welkom.

Een quote uit de kerstbrief van de Stichting Kinderen Leven Geven: “Even leek het erop dat onze rol in China - door het optreden van de overheid - noodgedwongen was uitgespeeld, maar wij zijn heel dankbaar u te kunnen berichten dat er nieuwe wegen gevonden zijn om lijdende en gehandicapte kinderen helpen. De lichamelijke en geestelijke nood van deze kinderen is zeer groot. We zijn blij, dat we een klein deel van dit lijden kunnen verzachten en een bijdrage kunnen leveren aan een mogelijke genezing. Wie is er al meer ontvankelijk voor het goede dan een kind? En wie lijdt er meer en is kwetsbaarder dan een kind?”