Missie van de Blauwe zusters

19 december - 19.30 uur - Schoonhoven

gepubliceerd: vrijdag, 13 december 2019
Missie van de Blauwe zusters

Donderdag­avond 19 december komt één van de Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matará, ook wel blauwe zusters genoemd, vanuit Den Haag om te vertellen over het leven en het apostolaat van de zusters. Ook zal zij ingaan op hoe u missio­nair kunt zijn in uw eigen omgeving.

Gijs Uittenbogaard is met jongeren op missie geweest naar Albanië, waar de blauwe zusters ook leven en hun missie uitdragen. Gijs: “Missio­nair zijn is niet alleen iets voor de priesters en religieuzen, het gaat ons allemaal aan. Wij weten welk geluk het geloof ons geeft, waarom zouden we dit geluk dan niet met iedereen willen delen en doen wat Christus zegt: verkondigt alle volken mijn Blijde Bood­schap.”

Gijs zal aan het begin van de avond kort vertellen over zijn reis naar Albanië, als dank voor de gulle financiële onder­steuning die hij van parochianen ontvangen heeft

Benieuwd?
Kom naar deze parochie­avond!

U bent vanaf 19:30 uur van harte welkom!