Bedevaart naar Brielle

Maandag 12 augustus

gepubliceerd: dinsdag, 6 augustus 2019
Bedevaart naar Brielle

Op maandag 12 augustus gaan we vanuit de parochies Schoon­hoven en Haastrecht op bedevaart naar Brielle in Zuid Holland, de bedevaarts­plaats van de martelaren van Gorcum.

We vertrekken om 9.00 uur met auto’s vanaf de pastorie in Schoon­hoven. Om 10.00 uur hopen we aan te komen. Vanuit de bedevaartkerk wordt gezorgd voor koffie bij de ontvangst. Vervolgens is er een rondleiding in de bedevaartkerk en wordt de geschiedenis van de martelaren van Gorkum verteld. We vieren om 11.00 uur de Eucha­ris­tie. Daarna gebruiken we de zelf meegebrachte lunch.

Afhankelijk van het weer trekken we ‘s middags het stadje Brielle in voor een wandeling of brengen we een bezoekje aan het strand daar vlak bij.

We sluiten weer af in de bedevaartkerk met een gebeds­viering. In de 2e helft van de middag gaan we huiswaarts. Voor het avondeten zijn we weer terug in Schoon­hoven.

Gaat u mee? Graag even aanmelden