Kerken in actie

Product van de maand: fruitconserven

gepubliceerd: woensdag, 29 mei 2019

Elke maand wordt een ander product ingezameld om het voedselpakket van Voedsel­bank IJssel en Lek aan te vullen. In de maand mei worden fruitconserven gevraagd. Van alle soorten en smaken, zelfgemaakt of gekocht in blik of pot: het is allemaal van harte welkom!

Begin okto­ber vorig jaar is de Voedsel­bank IJssel en Lek officieel geopend. Meerdere kerken zamelen maan­de­lijks een bepaald product in als aanvulling op de voedselpakketten. Ook wij doen mee aan deze actie.

Voor de inzameling staat er een krat achter in de kerk op de eerste zater­dag en zon­dag van de maand.