Laat de vergeving niet aan je voorbij gaan

Schoonhoven - 9 april - 19.30 uur

gepubliceerd: donderdag, 4 april 2019

Paus Franciscus zei: ‘iedere mens heeft vergeving nodig’. Om Pasen goed te kunnen vieren is er de Viering van Verzoening, om deze vergeving te kunnen ervaren.

Tijdens de viering wordt het Woord van God verkondigd, dat ons oproept tot bekering; er wordt gebeden en gezongen en er vindt een gewetensonderzoek plaats. Tevens is er gelegenheid om het sacrament van de biecht te ontvangen door bij een priester per­soon­lijk de zonden te belijden en daardoor vergeving (de absolutie) te krijgen. Er zijn meerdere priesters aanwezig.

Na afloop vieren wij dit samen met een agapè, een samenzijn met een hapje en een drankje om de verzoening te vieren

Open je hart en laat je verzoenen met God en met elkaar!

wat: Viering van verzoening
wanneer: dinsdag 9 april