Lezing - Christenen in het Heilig Land

Donderdag 28 februari - 19.30 uur - De Overkant, Schoonhoven

gepubliceerd: maandag, 4 februari 2019

Hoewel de plaatsen waar Jezus liep belangrijk zijn, bestaat het Heilig Land niet uit ‘dode’ stenen alleen. Christenen leven er samen met Joden en Moslims in een complexe, soms gespannen verstandhouding. Maar waarom?

Kerk in Nood belicht tijdens een lezing op donderdag 28 februari in zaal ‘De Overkant’ te Schoon­hoven de actuele situatie en uitdagingen voor de Christenen in het Heilig Land vanuit het perspectief van een Joods-Katholieke priester en een Palestijns-Christelijke aarts­bis­schop.

datum: donderdag 28 februari 2019
tijd: 19.30 uur inloop