Wandeling langs een kerstverhaal

Vrijdag 21 december • vanaf 18.00 uur • Haastrecht

gepubliceerd: zaterdag, 15 december 2018

met live scènes
De Haastrechtse kerken verenigd in het Hapis organiseert dit jaar voor de derde keer een bijzondere kerstwandeling. Al wandelend beleeft u met uw (klein)kinderen of bekenden het kerstevangelie als nieuw. Het thema is: Op weg naar het licht.

De wandeling begint bij het parkeerterrein van de Liezeborgh, waar u wordt opgewacht door de harmonie die Kerstliederen speelt en een vertelster uit oude tijden en Romeinse soldaten, die u op weg helpen en de juiste route wijzen.

We verwachten u (jullie) op vrijdag 21 december. U kunt starten van 18.00 uur tot 19.30 uur. De wandeling gaat langs verschillende plekken en kerken in de dorpskern, dus u wandelt ongeveer twee kilometer, maar u zult onderweg veel horen, beleven en zien. We nodigen iedereen , jong en oud van harte uit op deze weg naar het licht. Als u een lantaarn bezit, neem die dan mee om op weg naar het bijzondere licht van Kerst, de donkere weg te laten oplichten.

Het Hapis (Haastrechts Platform voor Inter­ker­ke­lijke Samen­wer­king) organiseert een Kerstwandeling voor en door jong en oud langs diverse plekken en kerken in het centrum van Haastrecht. Zo kan het kerstverhaal worden beleefd en de blijde bood­schap worden gehoord.

Onderweg zijn er live diverse scenes van het Kerstverhaal uitgebeeld. Er wordt voorgedragen, toneelgespeeld, gezongen en gemusiceerd. Leden en koren van de verschillende kerken zetten zich in om het kerstverhaal levend en bereikbaar te maken voor iedereen.

U kunt starten bij verpleeghuis de Liezeborgh, Liezeweg 31 te Haastrecht.

Vanaf 17.30 uur kunnen de groepen starten.