Afscheid dirigente

van het koor Sursum Corda

gepubliceerd: zondag, 9 december 2018

Vandaag nam dirigente Marchien Leopold al een beetje afscheid van het koor Sursum Corda. Ruim 6 jaar heeft zij dit koor geleid. Het koor heeft veel van haar geleerd en een prettige tijd met haar gehad. Het is jammer dat zij vertrekt. Zij zal gemist worden.

Aan het slot van de mis en tijdens het koffiedrinken in "De Overkant" werden woorden van dank uitgesproken namens het kerk­bestuur en het koor. Ook was er gelegenheid Marchien per­soon­lijk de hand te drukken.

Marchien is nog niet 'echt weg'. De aankomende maandagen komt ze nog vanuit Delft naar Schoon­hoven voor de repetities voor de nachtmis met Kerst. Op 24 december zal zij voor de laatste keer dirigeren.

Marchien: het ga je goed, met Gods zegen en met veel dank vanuit onze parochie!