Bidden moet je doen!

Schoonhoven - 25 oktober - 20.00 uur

gepubliceerd: woensdag, 24 oktober 2018

In dit Jaar van Gebed zijn er in de parochies van Haastrecht en Schoon­hoven al meer dan 6oo boekjes ‘Bidden voor iedereen’ bij parochianen thuis bezorgd.

De bisschop vraagt aandacht voor het gebed. Het is belangrijk dat ons contact met onze lieve Heer levend blijft. Bidden is niet altijd gemakkelijk en ook niet (meer) zo vanzelfsprekend. Bidden vraagt om trouw.

Enkele zusters van Maria Stella Matituna uit Dordrecht willen graag deze avond verzorgen over het gebed. Eerst is er een inleiding over het gebed door de overste, zuster Maria Tatiana.

Daarna nemen de zusters ons mee naar de kerk voor een geleid-gebed, want bidden moet je gewoon doen en al doende leer je het.

Komt u ook?