Bidden moet je doen!

Schoonhoven - 25 oktober - 20.00 uur

gepubliceerd: woensdag, 24 oktober 2018

In dit Jaar van Gebed zijn er in de pa­ro­chies van Haast­recht en Schoon­hoven al meer dan 6oo boekjes ‘Bidden voor iedereen’ bij pa­ro­chi­anen thuis bezorgd.

De bis­schop vraagt aan­dacht voor het gebed. Het is be­lang­rijk dat ons contact met onze lieve Heer levend blijft. Bidden is niet altijd ge­mak­ke­lijk en ook niet (meer) zo van­zelf­spre­kend. Bidden vraagt om trouw.

Enkele zusters van Maria Stella Matituna uit Dordrecht willen graag deze avond ver­zorgen over het gebed. Eerst is er een inlei­ding over het gebed door de overste, zuster Maria Tatiana.

Daarna nemen de zusters ons mee naar de kerk voor een geleid-gebed, want bidden moet je gewoon doen en al doende leer je het.

Komt u ook?