Vredesweek in Haastrecht

16-21 september

gepubliceerd: maandag, 3 september 2018

Het inter­ker­ke­lijke samen­wer­kings­ver­band Hapis organiseert in de komende vredesweek twee interessante avonden geïnspireerd door het landelijke thema voor de vredesweeks ‘Generaties voor vrede’. Op zondag­avond 16 september zullen acht koren liederen zingen over de vrede in de Barnabas­kerk kerk in Haastrecht. Op deze avond, die om 19.00 uur begint, kan men luisteren en meezingen en na afloop is er tijd om elkaar ontmoeten. Het belooft een afwisselende avond te worden waar alle koren uit Haastrecht hun mede­wer­king aan verlenen:Vita Nova, Inbetween, Laudate Dominum, het St. Gabrielkoor, het St. Caeciliakoor, de Zang­groep Gereformeerde Kerk, de Vlister Zangers en de Polder Praiseband.

De vredesweek wordt afgesloten met een vesper op vrijdag­avond 21 september in de hervormde kerk in Haastrecht ’s avonds om 19.30.

U en jij bent van harte welkom!