Nacht van Gebed Schoonhoven

Nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juni

gepubliceerd: dinsdag, 22 mei 2018

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bidt mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor zijn bescherming.” Als christenen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 op 2 juni in ’de Ark’ te Schoon­hoven. De Nacht begint om 22.00 uur en duurt tot 5.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en onder­steunen we hen door gebed.

Neem voor meer informatie contact op met Klaas-Roelof & Cora de Wit: