Bedevaart naar Banneux

Vrijdag 11 mei • 06.45 uur • Opstap Schoonhoven

gepubliceerd: zaterdag, 5 mei 2018
Bedevaart naar Banneux

Jaarlijks gaan we vanuit de parochies Haastrecht, Schoon­hoven en IJsselstein voor één dag naar Banneux, een bedevaart­plaats in België (voorbij Luik), We gaan altijd op de vrijdag na Hemelvaartsdag. Dit jaar is dat op vrijdag 11 mei.

We vertrek­ken ’s morgens om half 7 vanaf de kerk in Haastrecht en rond kwart voor 7 vanaf de kerk in Schoon­hoven. We bidden in de bus het morgengebed van de kerk en de rozenkrans. Om ca. 11.00 uur hopen we aan te komen in Banneux. Daar hebben we dan de Eucha­ris­tie. Er is de mogelijkheid om de kruisweg mee te bidden en er is een afsluitende gebeds­viering met ziekenzegen, met andere pelgrims.

We vertrek­ken uit Banneux om 16.15 uur en hopen rond 20.30 uur weer in Schoon­hoven te zijn. Zowel op de heen­reis als op de terugreis maken we een stop in een AC-restaurant voorbij Weert. Daar kan ieder op eigen rekening iets gebrui­ken.

De kosten voor de bus bedragen € 40 per persoon.

Informatie en aanmelden

Informatie en aanmelden bij de pastoor of Monique Stouthart: