Actie

Informatieavond donderdag 24 mei - De Overkant

gepubliceerd: woensdag, 25 april 2018

De restauratie van de 24 grote glas in loodramen kan beginnen. De vergunning daarvoor en het akkoord van het bisdom zijn afgegeven. Na de zomer­va­kan­tie zal een start worden gemaakt met de eerste zes ramen.

Op donderdag­avond 24 mei is er een avond in ‘De Overkant’, waarin u wordt geïnformeerd over het plan van aanpak en de financiering van dit grote project. De restauratie van de 24 ramen zal in een periode van 4 jaar worden aangepakt. De heer Frank Coolen van Glasbe­wer­kingsbedrijf Brabant dat de restauratie uitvoert, zal aanwezig zijn om de werkzaamheden toe te lichten.

Wij hopen dat u zich goed wilt laten informeren over het behoud van onze kerk.

U bent van harte welkom. Vanaf 19.45 uur staat de koffie en thee klaar.