Kerktelefoon

Voor degenen voor wie het moei­lijker wordt om naar de kerk te gaan maar wel graag de vie­rin­gen willen beluisteren, is er de kerktelefoon. Er wordt daarvoor thuis een apart kastje geplaatst. Alle Eucha­ris­tie­vie­rin­gen, zon­dags en door de week, maar ook bijv. het bidden van de rozen­krans is via de kerktelefoon te beluisteren. Indien u belang­stel­ling heeft kunt u dit laten weten aan de pastoor of via de pa­ro­chie­dmi­ni­stra­tie.

Het is ook mogelijk om via de com­puter mee te luisteren.

De zon­dagse eucha­ris­tie­vie­ringen (en bij­zon­dere vie­rin­gen) worden opgenomen. U kunt ze gedurende enkele maanden terugluisteren.

Tablet of Smartphone

Op uw tablet of smartphone kunt de vie­rin­gen in de kerk via een ‘app’ beluisteren. Om recht­streeks mee te luisteren op tablet of smartphone lukt het zelfs niet zonder deze app.

Af­han­ke­lijk van het merk van uw toestel zoekt u in de App-store of in de Play-store naar ‘kerk­dienstgemist’, een groen icoontje. U kunt het ‘vrij’ installeren. Er is geen account nodig. Ver­vol­gens zoekt u naar ‘RK Haast­recht’ of ‘RK Schoon­hoven’.

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Recht­streeks de live uitzen­ding beluisteren

St. Barnabas­kerk Haast­recht

{kerk­dienstgemist:399}